Slå sammen PDF filer

Om du trenger å kombinere flere PDF filer til en, kan enkelt gjøre dette med Mac Preview eller f eks PDFMerge for Windows PC, eller bruk en online løsning. På mobilen kan du bruke Genius scanner app.

Den sammenslåtte PDF filen sendes til oss, se Innlevering av bilag.

Se mer detaljer under.

Mac Preview

Med Mac er det veldig enkelt å slå sammen filer til en PDF.

Start med en PDF fil, og dra enkelt inn en eller flere PDF filer. Du kan også dra inn bildefiler til samme PDF filen. Se også en kort video, og detaljert how-to.

Windows - PDFMerge

På PC må du installere tilleggprogram for å slå sammen PDF filer. PDFMerge er gratis og enkelt å bruke. Du kan også bruke online versjonen, som også er gratis.

Se kort video.

Mobilapp

Til mobilen kan du benytte Genius scanner app.