Visma eAccounting


Nullstille databasen

Dersom du har brukt eAccounting tidligere og føringer, avstemminger m.m. ikke er utført av autorisert regnskapsfører, vil vi som oftest arkivere innholdet i databasen.

Dersom vi ikke gjør dette, opplever vi oftere enn ikke at opprydding blir en langtidig og dyr prosess for kunde.

For at vi skal kunne nullstille, bes du som kunde å bekrefte overfor Visma at data skal arkiveres.


Dette gjøres ved at du sender e-post til support.eaccounting.no@visma.com med følgende tekst (oppdater xxx med reelle tall):

Vi bekrefter at dere kan slette alle ikke koblede bilder på kunde xxxx med kundenummer nummer xxxxxx og/eller org.nummer xxxxxxxxx. Totalt er det xx antall bilder.