Litt annerledes enn andre

Vi skiller oss ut med stor grad av automasjon. Dette gjør at du får oppdatert regnskap til faste, lave priser.

For noen kunder betyr dette endringer i sine rutiner for å ta i bruk fordelene med digitalisert regnskap. På denne siden finner du en oversikt over hvordan vi mest effektivt jobber sammen.

Oppstartsinfo regnskap

Vi trenger en del informasjon for oppstart av regnskap for ditt firma, bl a avstemt saldobalanse, kunde- og leverandørreskontro (åpne poster), bankutskrifter m.m.

Vi trenger også informasjon om kassa- og andre salgssystemer, innløser o.l.

Samordnet registermelding

Vi legger inn samordnet registermelding for bytte av regnskapsfører i Altinn. Du mottar melding fra Altinn, og logger inn i din personlige Altinn profil og godkjenner denne.

Har du problemer rundt dette, kontakt Altinn support

Bank

Integrert bank er nøkkelen til fortløpende oppdatert regnskap til faste, lave priser.

Vi klargjør eAccounting for bankintegrasjon.

Direktelinker for bestilling under Bankintegrasjon. Kontakt banken din om du trenger hjelp.

EHF / eFaktura

Leverandører sender faktura som EHF (Elektronisk HandelsFormat).

Faktura som ikke mottas som EHF sendes som PDF til NO[ditt_org.nr]@eratioocr.com (f eks er ERATIO AS' sin NO918051309@eratioocr.com).

Informer gjerne dine leverandører per epost.

Login til Visma

Når vi har aktivert din eAccounting konto vil du få en mail fra Visma Online med informasjon om hvordan du setter ditt passord. Har du problemer med innlogging, kontakt Visma support.

Adressen for pålogging er vismaonline.com.

Har du ikke mottatt innloggingsdetaljer, sjekk spamfolder.

Visma app'er

Etter at du har logget på Visma og lagt inn nytt passord er neste steg å laste ned og installere Visma eAccounting og Visma Scanner på din mobil.

Vi har laget en kort video som viser deg hvordan du gjør dette og hvordan appen fungerer. Kontakt Visma support om du trenger hjelp.

Godkjenne faktura og betaling

Normalt bokfører vi leverandørfaktura direkte når mottatt. Bokført leverandørfaktura sendes direkte til banken ila 15 min.

For å godkjenne betalingen må du logge inn med med BankID i din nettbank bedrift og "Godkjenne Fil". Spør evt banken din om hjelp til dette.

Dersom avtalt, får du leverandørfakturaer til godkjenning for i eAccounting, både på web og i app’en. Dette er kun godkjenning i eAccounting, ikke bank. Se også Tilgang til systemer.

Firmakort kvitteringer

Kvitteringer som er direkte relaterbare til bankhendelse, typisk bruk av firmakort debet, sendes inn til systemet via Visma Skanner app’en, enten ved at du tar et bilde eller ved å sende dem til din dedikert e-post du finner i app’en (se video ovenfor).

Innlevering av andre bilag

Andre bilag sendes til oss fortløpende og i god kvalitet. Husk at hvert bilag må være 1 fil, ikke del disse opp. Det kan være flere filer i en mail (inntil 5). Med mindre annet er avtalt, sendes andre bilag via Visma Skanner app / epost adresse.

Se mer informasjon her: innlevering av bilag og hvordan laste opp bildevedlegg.

* Bilag er dokumentasjon for en transaksjon i ditt regnskap.

Lønn og reiseregning

Før vi kan begynne lønnskjøring for ditt selskap trenger vi en del generelle opplysninger, og hver enkelt ansatt må fylle ut eget ansattkort i dette skjemaet.

Vi trenger ansatt- og lønnsinfo senest 10 dager før første lønnskjøring, og lønnsgrunnlag senest 3 virkedager før hver lønnskjøring.

Har du spørsmål angående lønn, kontakt lonn@eratio.no.

Se her for mal for manuell reiseregning.

Visma webinar

Visma tilbyr gratis innføring i eAccounting med Visma ( inntil 1 time). Her vi du typisk bli vist hvordan opprette kunde, artikkel og utgående faktura, samt hvordan lese rapporter.

Du må gjerne benytte anledningen til å spørre om andre moduler som kan knyttes til eAccounting (Økonomioversikt, Tilbud/Ordre, Time, Nettbutikk m.m.), og vi kan hjelpe deg sette dette opp hvis ønskelig.

Trykk her for å booke time.

Kom-i-gang samtale

Når du har vært gjennom punktene over, ønsker vi å ta deg gjennom våre rutiner i et webinar for å sikre smidig start som kunde hos oss.

Klikk her for selvbetjent timebestilling.

Kassasystem, webshop og integrasjon

Det er ønskelig å sette opp Kassaintegrasjon til 24SO der mulig. (sjekk side)

Dersom din kasse IKKE kan integreres direkte med eAccounting, legges Z-rapport / dagsomsetningsrapport inn i 24SO som salgsfaktura; Kassa - registrere salg via faktura (utstedt til største innløser, oftest BankAxept). (sjekk siden)

Webshop integreres typisk ikke pga flere problemstillinger. Her er alternativet å legge inn omsetningsrapport som salgsfaktura fortløpende.

Her er kontoplan eAccounting (for kassaleverandør). Kunde og kassaleverandør er ansvarlig for integrasjonen. (sjekk 24SO)

SPAM

E-post kommunikasjon vil benyttes for viktige meldinger, og vil kunne sendes fra forskjellige systemer; ERATIO, 24SO, Visma sign m.m.

Det er derfor viktig at Søppelpost / SPAM folder sjekkes fortløpende og e-poster fra oss merkes som IKKE SPAM el lign.

Hvorfor mottar jeg ikke e-post som er sendt til meg?

Refusjon (private utlegg)

For at vi skal kunne kostnadsføre og arrangere refusjon for private utlegg, leverer du utleggsskjema.

PS! Ved bruk av firmakort bortfaller disse spesielle kravene pga nærheten til virksomheten. Det er da ikke nødvendig med skjema, kun innsending av kvittering til 24SO. (sjekk siden)

Send melding til regnskapsfører

Kommentar eller spørsmål rundt enkeltbilag gjøres direkte i Visma eAccounting. (hva finnes i 24/7)

Bruk "send melding" funksjonen - 24/7.

Kontakt oss - hverdager 0800-1600

Se her for kontaktinformasjon